organitza Logo_Celda_Chopin


col·laboren Concurs Internacional Piano Maria Canals

logo youthingsegueix-nos
facebook   twitter

X ANIVERSARI

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA CLÀSSICA

PIANINO 2017

CEL· LA DE FRÉDÉRIC CHOPIN I GEORGE SAND  CARTOIXA DE VALLDEMOSSA

logo CELDA CHOPIN
JULIOL · DISSABTE 8 - 20.30H
SOON JUNG-ANN

SOO-JUNG
ANN

PIANO

I PART

 

A. SOLER

Sonata R.75 en Fa Major

Sonata R.76 en Fa Major

Sonata R.77 en Fa # menor

Sonata R.78 en Fa # menor

Sonata R.79 en Fa # Major

 

 

II PART

 

A. SOLER

Sonata R.80 en Sol menor

Sonata R.81 en Sol menor

Sonata R.82 en Sol Major

Sonata R.83 en Fa Major

Sonata R.84 en Re Major

 

Soo-Jung Ann va néixer a Seoul (Corea) a l’any 1987. Va estudiar amb el profesor Choong-mo Kang i va obtener la seva titulació de Música de la Universitat de les Arts Nacional de Corea al mes de febrer de l’any 2007. Posteriorment a Irlanda va estudiar amb els professors John O’Connor i Thérèsy Fahy a la Royal Irisch Academy of Music. A l’any 2009 va aconsseguir el Màster en interpretació musical i a l’actualidad està realitzant el Doctorat de la mateixa especialitat. També ha estudiat amb el professor Pavel Gililov a l’Universitat Mozarteum de Salzburg des de l’any 2012, lloc on va obtenir el Postgrau.


Soo-Jung Ann ha tengut molt bons resultats a diferents concursos internacionals de piano como el 1r Premi de la 5ª edició de la Competició Internacional Telekom Beethoven de Bonn, l’ABM de l’ Acadèmía de piano d’ Eppan, el 1r Premi del Concurs Maria Canals de Barcelona (2012), el 4rt Premi del Concurs Internacional de piano Hong Kong 2011 o el 3r Premi del Concurs Internacional de Piano Dublin-AXA a l’any 2009.

 

Ha actuat com a solista a diferents països i ha actuat com a solista juntament amb diferents agrupacions orquestrals com la Klassiche Philharmonic Orchestra, l’ Orquestra filarmònica de Krakovia, l’ Orquestra Nacional de Macedònia, l’ Orquestra Filarmònica de Viena, l’ Orquestra Nacional RTE, l’ Orquestra filarmònica de Rzeszow, la Simfònica Orquestra de Tokyo, la Orquestra filarmònica de Hong Kong, la Ràdio Simfònica Eslovaca i ´’Orquestra Simfònica del Vallés.