organitza Logo_Celda_Chopincol·laboren Concurs Internacional Piano Maria Canals

logo youthingsegueix-nos
facebook   twitter

XI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA CLÀSSICA

PIANINO 2018

CEL· LA DE FRÉDÉRIC CHOPIN I GEORGE SAND  CARTOIXA DE VALLDEMOSSA

logo CELDA CHOPIN
16 JUNY · DISSABTE - 20.30H
LEVON AVAGAYAN

LEVON
AVAGAYAN

PIANO

Ganador del Concurso
Piano Maria Canals
de Barcelona 2017

I PART

 

E. GRIEG

Suite Holberg Op. 40

  • Praeludium
  • Sarabande
  • Gavotte
  • Air
  • Rigaudon

 

F. LISZT

Venezia e Napoli S.159

  • Gondoleria
  • Canzone
  • Tarantella

 

 

 

II PART

 

R. SCHUMANN

Fantasia Op. 17 

 

 

 

                               

 

 

Levon Avagyan va néixer a Yerevan, Armènia, l’any 1990. Va estudiar a la seva ciutat d’origen al Komitas Conservatori de Yerevan i va tenir com a professor a Vagharshak Harutyunyan. Des de l’any 2010 estudia amb la professora Milana Chernyavska a la Universitat de Música i Arts de Graz, Àustria.


Premiat en nombroses competicions de les que destaca el 1r Premi del Concurs Maria Canals de Barcelona de l’any 2017. A més, també hi ha que recalcar com per exemple l’11è Concurs Internacional de joves pianistes a Grècia (2005); el 7è concurs de joves pianistes “Arno Babajanyan” a Armenia (2006); el 15è Concurs Internacional de Piano “Jeunes Talents” a França (2012); el 2n Concurs Internacional “Komitas Festival” a Berlin (2013); el 3r Concurs Internacional de Piano «San Donà di Piave» a Itàlia; el 2n Concurs Internacional de piano “Forum per Tasti” a Eslovàquia (2015); el 2n Concurs Internacional de piano  “Roberta Gallinari” a Itàlia; segon premi al 18è Concurs Internacional de piano “Santa Cecilia” a Portugal (2016), segon premi al 20è Concurs Internacional de Piano “Stefano Marizza” a Trieste, Itàlia (2016) i segon premi al Concurs Internacional de Piano “Isidor Bajic” a Novi Sad, Sèrbia (2016).


Des de l’any 2011 és membre de l’acadèmia internacional de música de Liechtenstein. A més, Levon Avagyan va ser membre de la prestigiosa fundació Spivakov a Moscou i de la fundació “New Names” a Yerevan, Armenia. Des del 2008 és membre del projecte cultural “Kammerton” a Berlin.


Ha actuat a festivals com el “Komitas Festival”, el “Kissinger Sommer” i el “Junge Künstler – Stars von Morgen – Festival” a Alemanya i també al “Next Generation Classic Festival Bad Ragaz” a Suïssa. A més, actua regularment als següents països: Alemanya, Estats Units, Suïssa, Ucraïna, Rússia, Liechtenstein, França, Itàlia i Àustria

 


 

www.levonavagyan.com