organitza Logo_Celda_Chopincol·laboren Concurs Internacional Piano Maria Canals

logo youthingsegueix-nos
facebook   twitter

XI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA CLÀSSICA

PIANINO 2018

CEL· LA DE FRÉDÉRIC CHOPIN I GEORGE SAND  CARTOIXA DE VALLDEMOSSA

logo CELDA CHOPIN
JUNY · DISSABTE 30 - 20.30H
ALEXEJ LEBEDEV

ALEXEJ
LEBEDEV

PIANO

 

"El jove Chopin-perles del Romàntic"

 

I PART

 

F. CHOPIN

Nocturn Op. 9 núm.1 en Si b m

 

Rondo Op. 1 en Do m


Rondo a la Mazur Op. 5 en Fa M


4 Mazurques Op. 17

  • Núm.1 en Si b M
  • Núm.2 en Mi m
  • Núm.3 en La b M
  • Núm.4 en La m

 

Bolero Op. 19 en La m

 

 

II PART

 

F. CHOPIN

Introducció y Rondó Op. 16

en Mi b Major


Sonata núm.1 Op. 4 en Do m

  • I. Allegro maestoso
  • II. Minuetto-Allegretto
  • III. Larghetto

El pianista virtuós Alexey Lebedev ha fascinat a l’audiència i als millors crítics musicals, gràcies a la seva expresivitat a l’hora d’interpretar el piano. Ho ha aconseguit com a solista, com a músic de cambra o actuant juntament a una agrupació orquestral a Europa, Àsia o Sudamèrica.

 

Lebedev és un dels millors intèrprets de la seva generació i guanyador de nombrosos premis per a concursos en els que se inclouen el G.B.Viotti de Vercello, el Ferucio Busoni de Bolzano, Maria Canals de Barcelona o José Iturbi de València. Tot gràcies a que ha rebut classes i consells de pianistes com Alfred Brendel, Dmitri Bashkirov, Leon Fleisher, Xu Zhong, William Grand Nabore, Joaquin Soriano, John O'Conor i Tamas Ungar.

 

Va néixer a Sant Petersburg a l’any 1980 a una família musical perquè el seu pare era director d’orquestra. Als 14 anys va realitzar el seu debut com a solista juntament amb una orquestra, interpretant el Concert per a piano núm.2 Op.18 de Rachmaninov. Des de l’any 1998 ha estat guardonat amb varis 1rs Premis a 15 competicions internacionals a diferents països com Espanya, Itàlia, França, Portugal, Alemanya, Holanda i Bélgica. Es va graduar amb cum laude al Conservatori de SantPetersburg i a l’any 2004 va iniciar els seus estudis a l’Escola de Música i Teatre de Hannover amb Einar Steen-Nökleberg, Matti Raekallio i Mi-Kyung Kim.

 

Des de l’any 2012 és professor de piano a La universitat de Kyungsung de Busán a Corea del Sud. A més, ha estat membre de jurat de diferents concursos com el Maria Canals de Barcelona, el James Mottram de Manchester, el Concurs Internacional de Bangkok o el Rina Sala Gallo de Monza.

 

 

 


 


www.alexeylebedev.com